Автомобили в парк Борисова Градина

Подробно описание

Здравейте,

Многократно аз и други граждани подаваме сигнали. че в Борисовата Градина постоянно навлизат автомобили. Един от тях е сигнал с номер 55658, където съм уверен че ще бъдат взети мерки да не се допуска това да продължава. На входа от към ул. Незабравка общината щедро изгради КПП и постави ЖИВА охрана да съблюдава реда. При няколкократните ми преминавания от там след получения отговор по сигнала реалността е следната - бариерарата е вдигната, а охраната е седнал на един стол и съблюдава как влизат коли в парка без по никакъв начин това да го притеснява това.

Моля столичния инспекторат да се заеме и да напише актове на Автомобилите паркирани зад тенискортовете (които очевидно са в нарушние, защото се намират в парка) и охраната да бъде сменена (уволнена) заради системно нарушаване на единственото задължение което има - да спира автомобилите.

Абсолютно съм наясно че тези тенискортове се държат от дебеловрати бизнесмени, но не е редно една сурия народ на бюджетна издръжка да си затварят очите за явни нарушения на реда и по този начин да подкрепят мутрите. Моля влезте си в ролята на контролен орган и направете нещо полезно за гражданите. 

Поздрави,

Веселин

Местоположение на проблема
[42.6740996515963,23.3477432727977]
ул. „Незабравка“ 25, 1113 ж.к. Изток, София, България
район Изгрев
Уточняващ адрес
район Изгрев
София
ж.к. Изток
улица „Незабравка“
25
Статус
Получил уведомление
Коментари
Отговори
История