МПС в парка

Подробно описание


Уважаеми дами и господа,


Във връзка с непозволеното навлизане на МПС в Борисовата Градина от бул. „Драган Цанков“ и наличието на екипи на Столичен инспекторат и Пътна полиция Ви изпращам снимки от задръстване на ъгъла на „Спортна София“ и стадион „Българска армия“ и паркиране покрай стадиона от събота, 09.07.2016 г. вечерта. Засегната е огромна част от парка, като пълни с коли бяха не само заснетия участък, но и при входа на стадион Българска армия, алеята между Колодрума и стадиона, алеята до Маймунарника. Имаше опити за минаване и покрай басейна Мария Луиза. Ето карта: http://borisova-gradina.org/mps/


 Очевиден е минималният ефект от предприетите действия тъй като:


1. Служителите на Столичен инспекторат и Пътна полиция са налични само в работно време - паркът през лятото е посещаван до късно вечер.

 

2. Екипите им са разположени най-често на ъгъла на „Спортна София“ и стадион „Българска армия“, а не веднага след знака „Забранено влизането на МПС в двете посоки“.

3. Пропускат се „обслужващи“ МПС, по критерий, че е бус, или леки коли по някакви други „критерии“.


Във връзка с появила се в медиите информация, за поставяне на „умни бариери“ позволяващи навлизане на МПС със специален режим и на обслужващи МПС за периода 07:00-09:00 часа на тази алея и на алеята от ул.“Незабравка“ при парк-хотел „Москва“ към тенис кортовете „Академик“ има ли публикуван план (схема) или график на поставянето им? Ще бъдат ли публикувани критериите за издаване на пропуск за обслужващи МПС? Ще бъде ли публикуван списък на издадените пропуски на обслужващи МПС с информация на кого са издадени? 


 

 

Местоположение на проблема
[42.6846722713805,23.3367016911507]
бул. „Драган Цанков“ 8, 1164 София, България
район Средец
Уточняващ адрес
район Средец
София
булевард „Драган Цанков“
8
Статус
Получил уведомление
Прикачени файлове
Задръстване Задръстване
Покрай стадиона Покрай стадиона
Покрай стадиона Покрай стадиона
Коментари
Отговори
История